Warehouse
Warehouse
In ons warehouse vinden alle mogelijke handelingen plaats die nodig zijn voor uw lading. Zo is er de mogelijkheid voor groupage, crossdocking en bijvoorbeeld het ompakken en labelen van producten. Ook worden de diverse zendingen gemeten en gewogen. In het warehouse is een lift aanwezig met een rollenbaan waar vliegtuigplaten worden gelost. De lading vervolgens gesplitst en op pallets geplaatst. De verwerkte zendingen kunnen tijdelijk in opslag of kunnen de volgende dag afgeleverd worden.
 
Douane Entrepot 
In dit gedeelte van het warehouse worden alle zendingen opgeslagen die nog niet vrij zijn gegeven door de douane. Als de expediteur de vrijgave van de douane heeft ontvangen worden de zendingen in de crossdock loods klaargezet om de volgende dag af te leveren. Het export groupage gedeelte wordt gebruikt om alle zendingen te verzamelen op klantniveau.
 
Crossdock loods
R. Nagel Transport biedt inbound en outbound services. Er vindt een registratie plaats van elke doos of pallet die in de Crossdock loods wordt aangeboden. De goederen worden voorzien van een uniek Id, zodat bij het picken van een vracht de traceerbaarheid gewaarborgd is. Na het groeperen op postcode worden de zendingen op rit niveau klaargezet.